هواشناسی و کاربرد آن

هواشناسی و کاربرد آن - مطالعات ژئوفیزیک - مطالعات الکترومغناطیس - آزمایشات درون چاهی -اکتشاف آب آزمایش مگنتومتری - آزمایش دانهول - شماره تماس: 09123533974

هواشناسی زیر شاخه ای از علوم جوی است ، اصطلاحی که تمام مطالعات جو را در بر می گیرد. اقلیم شناسی و هواشناسیهمچنین زیرشاخه های علوم جوی هستند. اقلیم شناسی بر این موضوع تمرکز دارد که چگونه تغییرات جوی آب و هوای جهان را تعریف و تغییر می دهد . هواشناسی مطالعه قسمت های بالایی جو است که در آن فرآیندهای شیمیایی و فیزیکی منحصر به فرد رخ می دهد. هواشناسی بر بخش‌های پایین‌تر جو، عمدتاً تروپوسفر ، جایی که بیشتر آب و هوا در آن اتفاق می‌افتد، تمرکز دارد. هواشناسان از اصول علمی برای مشاهده، توضیح و پیش بینی آب و هوای ما استفاده می کنند. آنها اغلب بر تحقیقات جوی یا پیش بینی عملیاتی آب و هوا تمرکز می کنند. در ادامه به مبحث هواشناسی و کاربرد آن میپردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع خدمات مانند: مطالعات ژئوفیزیک، اکتشاف آب ، مطالعات GPR، مطالعات لرزه نگاری، آزمایش دانهول ،مطالعات ژئوالکتریک ، سونداژ ، مطالعات الکترومغناطیس , مطالعات ژئوتکنيک ، آزمایشات درون چاهی ،‌ آزمایش مگنتومتری با شرکت آسیا ژئوفیزیک و ژئوتکنیکی تماس بگیرید.

هواشناسی و کاربرد آن

هواشناسان تحقیقاتی چندین زیرشاخه هواشناسی را تحت پوشش قرار می دهند که عبارتند از: مدل سازی آب و هوا

سنجش از دور، کیفیت هوا، فیزیک اتمسفر و تغییرات آب و هوا. آنها همچنین در مورد رابطه بین جو و آب و هوا، اقیانوس ها و حیات بیولوژیکی زمین تحقیق می کنند.

پیش‌بینی‌کنندگان از این تحقیقات همراه با داده‌های جوی برای ارزیابی علمی وضعیت فعلی جو و پیش‌بینی وضعیت آینده آن استفاده می‌کنند. شرایط جوی هم در سطح زمین و هم در بالا از منابع مختلفی اندازه گیری می شود: ایستگاه های هواشناسی، کشتی ها، شناورها، هواپیماها، رادارها ، بالن های هواشناسی و ماهواره ها . این داده ها منتقل می شودبه مراکزی در سراسر جهان که تجزیه و تحلیل کامپیوتری آب و هوای جهانی را تولید می کنند. تجزیه و تحلیل ها به مراکز آب و هوای ملی و منطقه ای منتقل می شود، که این داده ها را در رایانه هایی که وضعیت آینده جو را مدل می کنند، تغذیه می کنند. این انتقال اطلاعات نشان می دهد که چگونه آب و هوا و مطالعه آن به روش های متعدد و به هم پیوسته انجام می شود.

مقیاس های هواشناسی آب

و هوا در مقیاس های مختلف مکان و زمان رخ می دهد. چهار مقیاس هواشناسی عبارتند از: مقیاس خرد، مقیاس میانی، مقیاس سینوپتیک و مقیاس جهانی. هواشناسان اغلب بر مقیاس خاصی در کار خود تمرکز می کنند.

هواشناسی در مقیاس خرد
هواشناسی در مقیاس خرد بر پدیده هایی متمرکز است که اندازه آنها از چند سانتی متر تا چند کیلومتر متغیر است و طول عمر کوتاهی دارند (کمتر از یک روز). این پدیده ها بر مناطق جغرافیایی بسیار کوچک و دما و اراضی آن مناطق تأثیر می گذارد.

هواشناسان در مقیاس خرد اغلب فرآیندهایی را که بین خاک، پوشش گیاهی و آب های سطحی نزدیک به سطح زمین رخ می دهد، مطالعه می کنند. آنها انتقال گرما، گاز و مایع بین این سطوح را اندازه گیری می کنند. هواشناسی در مقیاس خرد اغلب شامل مطالعه شیمی است.

ردیابی آلاینده های هوا نمونه ای از هواشناسی در مقیاس کوچک است. MIRAGE-Mexico یک همکاری بین هواشناسان در ایالات متحده و مکزیک است. این برنامه تحولات شیمیایی و فیزیکی گازها وذرات معلق در هوا در آلودگی اطراف مکزیکو سیتی. MIRAGE-Mexico از مشاهدات ایستگاه های زمینی ، هواپیماها و ماهواره ها برای ردیابی آلاینده ها استفاده می کند.

تاریخچه هواشناسی

توسعه هواشناسی عمیقاً با تحولات علوم، ریاضیات و فناوری مرتبط است. ارسطو فیلسوف یونانی اولین مطالعه عمده را در مورد جو در حدود 340 قبل از میلاد نوشت. با این حال، بسیاری از ایده های ارسطو نادرست بودند، زیرا او معتقد نبود که انجام مشاهدات علمی ضروری باشد.

اعتقاد روزافزون به روش علمی ، مطالعه هواشناسی را در قرن 17 و 18 به شدت تغییر داد. اوانجلیستا توریچلی، فیزیکدان ایتالیایی ، مشاهده کرد که تغییرات فشار هوا با تغییرات آب و هوا مرتبط است. در سال 1643، توریچلی فشارسنج را اختراع کرد، برای اندازه گیری دقیق فشار هوا. فشارسنج هنوز یک ابزار کلیدی در درک و پیش بینی سیستم های آب و هوا است. در سال 1714، دانیل فارنهایت، فیزیکدان آلمانی، دماسنج جیوه ای را ساخت . این ابزارها امکان اندازه گیری دقیق دو متغیر مهم جوی را فراهم کردند.

هیچ راهی برای انتقال سریع داده های آب و هوا وجود نداشت تا اینکه تلگراف توسط مخترع آمریکایی ساموئل مورس در اواسط دهه 1800 اختراع شد. با استفاده از این فناوری جدید، ادارات هواشناسی توانستند اطلاعات را به اشتراک بگذارند و اولین نقشه های مدرن هواشناسی را تهیه کنند. این نقشه ها مجموعه های پیچیده تری از اطلاعات مانند ایزوبارها (خطوط با فشار هوای برابر) و ایزوترم ها را ترکیب و نمایش می دادند.(خطوط با دمای مساوی). با این نقشه های آب و هوایی در مقیاس بزرگ، هواشناسان می توانند تصویر جغرافیایی وسیع تری از آب و هوا را بررسی کنند و پیش بینی های دقیق تری انجام دهند.

در دهه 1920، گروهی از هواشناسان نروژی مفاهیم توده‌ها و جبهه‌های هوا را که بلوک‌های سازنده پیش‌بینی هوای مدرن هستند، توسعه دادند. این هواشناسان با استفاده از قوانین اولیه فیزیک کشف کردند که توده های عظیم هوای سرد و گرم در الگوهایی حرکت می کنند و به هم می رسند که ریشه بسیاری از سیستم های آب و هوایی است.

هواشناسی امروزی

هواشناسان امروزی ابزارهای مختلفی دارند که به آنها کمک می کند تا سیستم های آب و هوا را بررسی، توصیف، مدل سازی و پیش بینی کنند. این فناوری‌ها در مقیاس‌های مختلف هواشناسی استفاده می‌شوند و دقت و کارایی پیش‌بینی را بهبود می‌بخشند.

رادار یک فناوری سنجش از دور مهم است که در پیش بینی استفاده می شود. دیش رادار یک حسگر فعال است که امواج رادیویی را به بیرون می فرستد که از ذرات موجود در اتمسفر خارج شده و به دیش باز میگردد. یک کامپیوتر این پالس ها را پردازش می کند و بعد افقی را تعیین می کندابرها و بارندگی و سرعت و جهت حرکت این ابرها.

فناوری جدیدی که به رادار دو قطبی معروف است ، پالس های امواج رادیویی افقی و عمودی را ارسال می کند. با این پالس اضافی، رادار دو قطبی بهتر قادر به تخمین بارش است. همچنین بهتر می تواند انواع بارندگی را متمایز کند – باران، برف، برف یا تگرگ. رادار دو قطبی پیش بینی سیل ناگهانی و زمستان و آب و هوا را تا حد زیادی بهبود می بخشد.

خدمات شرکت ژئوفیزیک مانند: مطالعات ژئوفیزیک ، اکتشاف آب ، مطالعات GPR ، مطالعات لرزه نگاری، آزمایش دانهول ،مطالعات ژئوالکتریک ، سونداژ ، مطالعات الکترومغناطیس ، مطالعات ژئوتکنيک ، آزمایشات درون چاهی ، مطالعات الکترومغناطیس – آزمایش مگنتومتری

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع خدمات مانند: مطالعات ژئوفیزیک ، اکتشاف آب ، مطالعات GPR ، مطالعات لرزه نگاری ، آزمایش دانهول ،مطالعات ژئوالکتریک ، سونداژ ، مطالعات الکترومغناطیس، آزمایش مگنتومتری با شرکت آسیا ژئوفیزیک و ژئوتکنیکی تماس بگیرید.

اینستاگرام آسیا ژئوفیزیک

مطالعات الکترومغناطیس – مطالعات ژئوالکتریک – مطالعات لرزه نگاری – مطالعات GPR ، سونداژ – مطالعات ژئوتکنيک – آزمایشات درون چاهی – مطالعات ژئوالکتریک – مطالعات GPR – اکتشاف آب – مطالعات ژئوتکنيک – مطالعات ژئوالکتریک – مطالعات GPR – مطالعات الکترومغناطیس – مطالعات ژئوفیزیک – مطالعات GPR – مطالعات ژئوالکتریک – مطالعات الکترومغناطیس -مطالعات ژئوتکنيک – مطالعات ژئوتکنيک- مطالعات ژئوتکنيک – مطالعات ژئوفیزیک- اکتشاف آب آزمایش مگنتومتری – آزمایش دانهول – آزمایشات درون چاهی

شماره تماس: 09123533974

آدرس: تهران بزرگراه ستاری خیابان 20 متری گلستان 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    خانهخدماتتماسارتباط با ما